Mer fotboll

United fick ju bara oavgjort igår mot Middlesbrough. Den poängförlusten känns inte riktigt lika tung idag när även Chelsea gick bet. Man klarade bara 0-0 mot Newcastle. Go Newcastle! Uniteds trepoängsledning består. Fyra matcher kvar.

Riktigt lika spännande som i den engelska ligan är det inte i den italienska. Idag blev Inter klara mästare trots att det återstår fem omgångar. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Aldrig har väl Serie A känts så ointressant som i år. Nästa år blir det förhoppningsvis bättre. Då är Juventus tillbaka och alla lag börjar säsongen på 0 poäng.

Alltid lika roligt när David besegrar Goliat. MFF begav sig till Tjongavallen idag för att hämta tre säkra poäng, men fick vända hem tomhämta. I och med segern idag undvek också Trelleborg alla tiders bottenrekord i allsvenskan. Nu stannade man på 22 matcher i rad utan seger.

LdB FC Malmö gick upp i toppen av damallsvenskan efter seger med 3-1 i dagens match mot Hammarby. Tyvärr blev min nya favorit Manon Melis skadad. Hoppas verkligen att det inte är så allvarligt att det roliga för hennes del tar slut innan det knappt hunnit börja.

Verkade som att återtåget (Norrköpings alltså) drabbades av ett litet signalfel idag. Bara 0-0 mot Mjällby borta.

Återkommer om lottningen till dam-VM i fotboll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback