...och så lite fotboll

IFK Norrköpings återtåg till allsvenskan fortsatte idag. Det har pågått några år nu, återtåget alltså. Nästan så man börjar bli lite trött i benen av att följa laget på denna ökenvandring som aldrig tycks ta slut... Fast som trogen supporter kan man naturligtvis inte ge upp, det är bara att knalla vidare och hoppas på att målet för vandringen väntar runt nästa krök.

En dag som denna fylls man så klart av hopp. Det blev seger i premiären mot Åtvidaberg. Gunnlaugsson avgjorde på straff i 86:e minuten och tåget tuffar nu vidare med god fart.

Det blev inte helt oväntat Chelsea som United får möta i FA-cupfinalen. Många grymt viktiga matcher mellan de två lagen framöver. Då behöver vi Rio Ferdinand på planen och tydligen var hans skada inte så allvarlig som först befarades. Skönt.

Inser precis att jag är lyckligt lottad som kan sitta här och fundera på återtåg och FA-cupfinaler en dag som denna. 30 personer har blivit mördade på en skola i USA och idrott är nog det sista deras anhöriga tänker på just nu.


Kommentarer
Postat av: Lars-Erik Nilsson

Hej,
jag har också börjat läsa din Blogg. Mycket trevligt, extra trevligt när du skriver om LUGI handboll.
Har faktiskt länkat din Blogg på LUGI:s hemsida (den enda Blogg på LUGI:s hemsida (lugihandboll.se/länkar/tidningar, press och bloggar)som är länkad i dagsläget).

//Lars-Erik

2007-04-17 @ 08:13:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback