Svensk majorseger långt borta

Kollade lite på Masters inatt. Ett tag var Stenson uppe i delad ledning. Det var häftigt att se hans namn där uppe på leaderborden. Genast började man så klart hoppas på en första svensk majorseger. Men Augusta är en skoningslös golfbana. Innan rundan var över för Henriks del hade han sjunkit som en sten genom resultatlistan, hastigt och mindre lustigt var han sex slag efter ledaren.

Det är så klart inte kört för Stenson än, men det ser mörkt ut. Nu börjar dagens sändningar.

Kommentarer
Postat av: Liza

Satt och kollade på Elfsborg-Malmö FF på tv igår. Tyckte Hasse Backe framförde en väldigt intressant idé efter Daniel Alexanderssons överfall på Jimmy Dixon, som ledde till att den senare fick avbryta matchen. Jag håller fullständigt med honom i hans upprördhet - sådant brutalt spel ska beivras och Alexandersson borde ha blivit utvisad och inte bara fått gult kort.
Jag kan också tycka att hans kanske något radikala åsikt om att Alexandersson borde bli avstängd lika länge som Dixon är skadad och ur spel för MFFär väldigt tilltalande, den är i vart fall oerhört rättvis med tanke på effekterna agerandet får för det drabbade laget. I praktiken lär det dock inte gå att genomföra, och tänk vilket rävspel det skulle leda till - den drabbade klubben hade kunnat mörka och uppge att den skadade spelaren är skadad längre än han egentligen är (under förutsättning att den aktuella spelaren kan undvaras givetvis), för att på så sätt medverka till en längre avstängning. Men i den bästa av världar så....

2007-04-08 @ 11:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback