Vår i luften

Tvingade ut min för tillfället rätt otränade kropp på en liten löprunda efter jobbet idag. Stegen var lika tunga som vanligt, men luften var frisk och lätt att andas. Det var vår i den!

I Sapporo var det dock  inte mycket till vår i morse. Herrarnas fristilslopp över 15 km blev ännu en i raden av parodiliknande tävlingar i det här mästerskapet. Snöovädret kan självklart inte skyllas på arrangörerna, men visst är det tråkigt när loppen inte kan avgöras under rättvisa förhållanden. Urstarkt av sist startande Tobias Angerer att knipa en bronsmedalj.

Imorgon är det dags för damernas stafett. Om Lina Andersson får ordning på luftrören kan det blir riktigt roligt för svensk del.

Världscupen i skidskytte startade om idag. ACO var så klart med och slutade fyra. Efter 20 skott och ca femtio minuters skidåkning var hon två tiondelar efter värste konkurrenten Kati Wilhelm i mål. Undrar om hon verkligen fick information ute i spåret om hur tight det var dem emellan. Känns som att hon skulle slagit Wilhelm då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback