8.05,75!! Go Musse!

Jäklar va bra av Mustafa Muhammed! Det var ett klassiskt svenskt friidrottsrekord som han slog igår, Anders Gärderuds 31 år gamla 8.08,02 på 3000 m hinder.

Musse sprang på tiden 8.05,75, den tredje bästa tiden i världen i år. I Sverige är vi inte bortskämda med löpare i världsklass och därför känns det här extra stort och roligt.

Nu har vi fått ännu ett medaljhopp inför VM i Osaka, ett ganska oväntat sådant, i alla fall för mig. Jag har trott på Musse, men det här överstiger vida mina förväntningar.

Alltid lika kul att bli överraskad när det är på det hållet.

***********************

Helt ärligt, va fan är det med HIF:s supportrar, skulle in på planen och spöa Babis Stefanidis!? Supportrar är trogna sina lag, spelare är det inte, så enkelt är det. För spelarna är fotbollen ett jobb, kanske inte som vilket som helst, men ändå, ett jobb. Samma sak gäller för dem som för oss vanliga dödliga, får de ett bättre erbjudande så är det mycket möjligt att de flyttar på sig.

Vi får väl kanske acceptera att en spelare blir utbuad av sitt gamla lags supportar, men när det går till handgripligheter har det gått för långt. Helt åt helvete för långt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback