Skandalen

Vilken osannolik match det var igår. Jag satt framför TV:n med hakan i backen och var osäker på om jag drömde eller var vaken. Aldrig har man väl sett något liknande.

Med ett dygns perspektiv till skandalen tycker jag domaren gjorde rätt som bröt matchen och gav Sverige segern. Visst hade det känts bättre om Ljungberg fått slå straffen och det hela avgjorts på planen, men någon gång måste man visa att våld vare sig det kommer från en spelare eller supporter är oacceptabelt.

Poulsen kommer att få ett hårt straff och det borde den inspringande dansken också få. Kännbara böter och livstids avstängning. Minst. Inte en klapp på axeln av tafatta danska vakter, som missuppfattat sin uppgift och tittat mer på matchen istället för publiken.

Hela världen pratar nu om det som hände på Parken igår. Alla känner till knytnäven och attacken. Alla utom förövaren själv, som efter 15-20 öl var så full att han idag inte minns någonting. När han väl fått klart för sig att han utan konkurrens är Danmarks mest hatade man just nu, blir nog bakfyllan den värsta han upplevt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback