Äntligen

Äntligen något annat än en tursam uddamålsseger! Äntligen lite bra spel igen! United slog Bolton med 4-1 och några av målen var riktigt snygga.

1-0 gjorde Park, men det var Ronaldos mål, hans snett-inåt-bakåt-passning hade platsat i vilken instruktionsbok som helst.

2-0 var ännu snyggare. Vilken fart, vilken omställning, vilka passningar och vilket avslut! Ronaldo och Rooney. Say no more.

3-0 var kanske inte så himla snyggt, men det var återigen Ronaldo som låg bakom.

4-0. Alan Smith lyfter bollen fram till Rooney som kommer i full fart och avslutar skoningslöst.

Smith bytte av Ronaldo när det återstod ca 20 minuter. Kändes som att han fick lite extra applåder för allt han företog sig på planen. Som om publiken ville hjälpa igång honom, väl medvetna om hur viktig han kan bli för United nu i säsongens slutskede.

Bolton fick en straff i slutet och det var verkligen en av de billigaste jag sett. Visserligen har fotbollsspelare en (o)vana att plocka fram sina bästa oförstående miner även när de precis sparkat benen av en motståndare, men att Vidic i det närmaste såg chockad ut idag finns inget att säga om. Straffen var dessutom uselt slagen och förtjänade inte att gå i mål.

Smolket i glädjebägaren. Gary Neville blev skadad i första halvlek och kunde inte spela vidare. Hoppas att det inte är så allvarligt, Uniteds skadelista är redan alldeles för lång.

Till sist. Undra om Boltons Anelka putsar sin skalle. Den glänser som en biljardboll.