Fotboll, fotboll, fotboll...

Lille i Champions league för två veckor sen. Reading i FA-cupen. Fulham och Liverpool i ligan. Och så idag, Lille igen. Fem segrar. Borde kännas suveränt. Men suck, det gör det inte.

Mitt älskade United är nere i en djup formsvacka och kan de inte snabbt ta sig upp ur den så kommer alla de här segrarna bara vara vatten värda. Om man åker ur Champions League i kvartsfinalen kommer ingen komma ihåg att man slog ut Lille i åttondelen. Om man tappar ligatiteln till Chelsea kvittar det hur många mål man gjorde på övertid mot Liverpool.

Har hört en del säga att detta verkligen måste vara Uniteds säsong eftersom de vinner även de matcher de inte förtjänar att vinna. Jag hoppas att de har rätt, men jag vet inte, med en skadelista som bara blir längre och längre känns det som det snart kan ta ände med förskräckelse.

Henke gjorde sin näst sista match i United-tröjan idag. Ett riktigt snyggt mål blev det. I övrigt nada.

Tobias Linderoth är skadad och jag säger som om Marcus Allbäck, det är synd att det ska behöva betyda så mycket för svenska landslaget. Men faktum är, Tobias är en av de allra viktigaste spelarna. Han har inte Zlatans teknik, Källströms skott eller Ljungbergs djupledslöpningar, men han är ju så förbannat pålitilig. Han tar sitt ansvar, springer tills hans stupar. I den storm som varit kring landslaget har Tobias varit klippan som stått stadigt. Hoppas han hinner blir frisk.

Damlandslaget i fotboll slog Finland med 3-0 i Algarve Cup idag. Såg inte matchen, men resultatet var tydligen i underkant. Ska bli spännande att följa laget i år, VM-år som det är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback