Glad att det är över

Blev så sur när jag satt och kollade på sändingarna från inomhus-EM i Birmingham idag. Vet inte vad det var för pajaser som stod för produktionen, men riktigt, riktigt uselt var det. Kändes som man fick se fler idrottare som pustade ut efter ett lopp eller firade en medalj än såna som faktiskt tävlade. Kul i alla fall att det blev dubbelt svenskt i herrarnas höjd, även om det inte direkt var oväntat och konkurrensen faktiskt var pinsamt dålig.

I helgen har det varit SM i bordtennis i Helsingborg. Jörgen Persson blev svensk mästare i singel, 40 år gammal. Även J-O Waldner och Mikael Appelgren deltog. Alla tre så klart fantastiska spelare, men visst är det lite tragiskt att det inte verkar komma fram några unga killar som kan utmana dem istället för att bara vara glada över att ha fått stryk av en legend.

Skönt att längd-VM är över. Men tråkigt att Mattias Fredriksson inte fick en ärlig chans i det som antagligen var hans sista mästerskapslopp. Ibland är man helt enkelt inte tillräckligt bra, men när alla timmar av fysisk och mental förberedelse sabbas av något man inte själv kan rå över. Säg ett par dåligt vallade skidor, en italiensk ledare som står i vägen eller ett fall på en dåligt preparerad bana. Då är idrotten grym.

Jennifer Wegerup är Aftonbladets nya sportkrönikör. Läs henne, hon är också grym.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback