Allsvenskorna

LdB FC Malmö förlorade toppmötet mot Djurgården igår med 2-0. En förlust som i praktiken innebär att LdB:s chanser till serieseger är borta. LdB-spelarna må säga annat, jag hoppas att de säger annat, men jag kan tyvärr inte se mot vilka Umeå skulle tappa de poäng som krävs för att Malmö ska komma ikapp.

Härnäst väntar Karlskrona i cupen för LdB. Förhoppningsvis får de då fart på målskyttet igen, verkar ju ha gått lite troll i det.

Kul att AIK äntligen fick göra mål igen. Efter att de bara mäktat med ett(!) mål på de sju första omgångarna är det ganska lätt att föreställa sig glädjen och lättnaden i laget när Jessica Juhlin satte 1-0 mot Falköping i lördags. Efter att Nazanin Veseghpanah även ökat på till 2-0 hade man simsalabim plötsligt tredubblat säsongens målskörd. Skulle tro att det lossnar lite för de gulsvarta nu. De är definitivt inte något bottenlag.

***************************************

På herrsidan känns det fortfarande som lite vilda västern. Stabilast just nu verkar Elfsborg vara. Tre raka segrar imponerar i "alla-slår-allasvenskan".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback