Äntligen!

Det kändes så lugnt ett tag. Arsenal ledde med 1-0 och kontrollerade matchen samtidigt som Chelsea av någon outgrundlig anledning inte verkade speciellt taggade. Men så, i den 70:e minuten, som från ingenstans kändes det som, kom kvitteringen och då plötsligt blev det en väldig fart på Mourhinos killar. De sista tjugo minuterna blev sedan en riktig pina.

Jag håller med Alex Ferguson som ett tag undrade om Arsenal med flit försökte förlora matchen, så mycket som de slarvade med bollen på mittplan. Nu lyckades de ändå freda sig från anstormningen och Chelsea fick bara med sig en av de tre poäng de behövde för att hålla ligan vid liv. United är mästare igen och jag får erkänna att tårarna var nära när späningen släppte.
 
******************************************

Om allting står rätt till i Premier League kan man ju dock fundera på hur det är med Allsvenskan. Känns lite som upponedvända världen när man tittar på tabellen och ser att Gefle är i topp. Hur sjutton gick det till?

Marcus Rosenberg gjorde hattrick i bundesliga. Nu seglar han upp som en potentiell startman i Sveriges kommande EM-kvalmatcher.


******************************************

Utomhussäsongen i friidrott har börjat dra igång så smått. I lördags var det GP-tävling på blivande VM-arenan i Osaka och svensken Magnus Arvidsson överraskade rejält i spjut. Magnus kastade hela 85.75, det näst längsta en svensk någonsin kastat och personligt rekord med hela fyra meter. Det var också det näst längsta spujtkastet i världen i år. Kul!!

Lite mindre kul är att Sanna Kallur tydligen dras med höftproblem.


******************************************

Kanot är en av de sporter som mest får uppmärksamhet i samband med OS vart fjärde år. De senaste dagarna har dock sporten fått en hel del utrymme i media tack vare en tjej vid namn Sofia Paldanius. Sofia har tagit flera mertierande segrar vid de pågående världscuptävlingarna i Zagreb.

Den fina svenska kanottraditionen verkar hållas vid liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback