Christian, Kajsa och deras konkurrenter

Signaturen Rosenblom kommenterar:

"Christians konkurrenter brukar ändå falla på ett uselt mästerskaps-psyke...
för övrigt... en blogg helt tillägnad sporten och du missar det största...? att Nadals segersvit på gruset är bruten. vilken miss! ;-)"


Så sant, så sant. Det har hänt förut att andra trestegshoppare imponerat inför mästerskapen, men sen inte mäktat med att vara bäst när det gäller. Just Gregorio brukar dessutom hoppa bra på våren, dock inte riktigt så här bra.

Dessutom kanske det här är precis vad som behövs för att pressa upp Christian över drömgränsen 18 m. Christian som för övrigt gör säsongspremiär i Bislett Games den 15:e juni.

*******************************

Även Kajsa Bergqvists konkurrenter börjar vakna till liv. Blanka Vlasic har redan hunnit hoppa 2,04 och försöka på världsrekordet. Ett rekord som jag förresten tror ryker i år, frågan är bara vem som slår det. Hellebaut, Vlasic eller kanske Kajsa?

Blir det inte Kajsa så hoppas jag på Hellebaut.

*******************************

Ja, jag erkänner. Jag har missat att skriva om Nadal och hans brutna segersvit. 81 raka vinster på grus blev det, sen satte Roger Federer stopp. Snart börjar Franska Öppna och det är väl en inte alltför vågad gissning att de två giganterna möts i en ny final där.

Kommentarer
Postat av: rosenblom

Haha, ja där ser man...
Först och främst får vi hoppas att Christian får vara hel...
Spelet på Roland Garros i Paris inleds med första kvalomgången redan idag.
Att Nadal går till final råder det inget större tvivel om. Förlusten sist kan till stor del förklaras med att Nadal enligt honom själv var mentalt sliten. Att Federer ska hålla över fem set på grus hela vägen till final är mycket mer tveksamt. Det finns mängder med utmanare. Med otur i lottningen kan han försvinna tidigt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback