Lojt och viljelöst

Mitt muggtrick fungerade inget vidare. I elva minuter hade United finalplatsen. Sen presenterade sig en viss fotbollsspelare vid namn Ricardo Kaka. 1-0 till Milan. Godnatt United.

Det blev aldrig den sprakande föreställning vi hoppats på. Visst fick vi se fantastisk fotboll, men bara från ett av lagen. Bortsett från en period i andra halvlek var engelsmännen aldrig med i matchen. Milan spelade med fart, finess och fantasi, United spelade inte alls.

En missad final är inte hela världen, det får man ta. Den största besvikelsen är snarare sättet United förlorar på. Spelarna agerade lojt och viljelöst. Faktiskt ingen kom upp i normal standard. Ronaldo raderades ut av en fantastisk fanatisk Gattuso och Scholes såg ut som om han sprang på ägg i rädsla för att dra på sig ännu en varning.

Suck.

Jaja, nu lägger vi Champions League åt sidan och koncentrerar oss på det som återstår. Tre matcher i ligan och så finalen i FA-cupen. Fyra matcher att ladda om och samla kraft till. Vila finns det gott om tid till sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback