Veckan som gått

Bloggen vill ha mig tillbaka. Den sa det på det där speciella viset som bara bloggar kan.

Dessutom har jag fått så många snälla kommentarer från personer som faktiskt verkar gilla det jag skriver. Det är den bästa egotripp man kan tänka sig. Tack så jättemycket!

Det har hänt en del under veckan som gått, både i min och sportens värld. Ska försöka sammanfatta.

I onsdags förra veckan var jag i Stockholm. Jag kände mig verkligen som kusinen från landet. Det var skönt att få komma hem till lilla lugna Lund igen.

I helgen gjorde jag mitt första icke fotbollsjobb för Sydsvenskan. Sportchefen frågade om jag hade lust att skriva om fälttävlan, alltså hästsport, och visst hade jag det. Jag kan väldigt lite om hästar, men ett reportage blev det och jag måste säga att jag ´nu besitter en nyvunnen respekt för fälttävlansryttarna. Åk och titta på en terrängritt nån gång så förstår ni vad jag menar.

Har bokat en resa till New York. Äntligen! 18:e oktober bär det av.

En av mina gamla fotbollstränare ringde och ville jag skulle börja spela i Hardeberga som han tränar nu. Lite smickrad blev jag så klart, men mitt hjärta tillhör fortfarande Södra Sandby. Tänk att jag skulle hinna bli trettio innan nån försökte värva mig.

Allingsås Tidning vill att jag ska gå på HEH:s (Herrelit handboll) presskonferens på Casino Cosmopol på onsdag. Om inte chefen säger blankt nej till att jag kan ta ledigt några timmar så tänker jag tacka ja till det jobbet.

Det var min vecka det. Ganska händelserik tycker jag. Nu till sporten.

Sanna fick sin revansch på Michelle Perry. Det tog henne bara drygt tolv sekunder att snuva Perry på en miljon dollar. Så jävla gött är allt jag har att säga!

Nytt världsrekord på 100 m. Asafa Powell sprang avstannande i mål på 9.74. Tillåt mig tvivla. Inte på Powell, utan på tidtagningen. Är det verkligen möjligt att slå ett redan bra världsrekord på det viset?

Norrköping är nära nu. Riktigt nära.

Sverige är också nära. 0-0 mot Danmark med mersmak. För en gång skull var jag inte besviken efter en landskamp. Zlatans förtjänst såklart. Han är som en trollkarl, man fattar inte hur han gör, men man vet att man älskar det. Vi kan väl inte missa nu?

Den där Terror-Torben verkar förresten vara en ganska slipad kille. I och för sig måste han väl sälja sin story dyrt för att kunna hantera de skadeståndkrav han har på sig...

Finnkampen. Jag gillar den. Fast det börjar bli jäkligt tråkigt med knappa förluster på herrsidan.

Dam-VM i fotboll började idag. Tyskland slog Argentina med 11-0. Det var väl inte direkt var damfotbollen behövde. Imorgon är det Sveriges tur att gå in i turneringen.

Vad har jag glömt?


Kommentarer
Postat av: Richard

Härligt att du är tillbaka. Det har ju varit en av de dagliga rutinerna att gå in och läsa din blogg.
Hoppas att du finns i hallen på lördag när vi skall försöka ge favoriterna från Sävehof en match in till målsnöret.

2007-09-10 @ 22:31:25
Postat av: Turbidblue

Instämmer med föregående talare, det har känts lite tomt i några dagar nu.... =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback