Inte så jämnt som man skulle kunna tro

LdB vann med 3-2 hemma mot Kopparbergs/Göteborg. Det kan låta som en ganska jämn match, men det var det inte. Malmö var klassen bättre och det utan att övertyga. Många spelare i laget kan mycket bättre än de visade i dag.

Manon Melis spelade dock alldeles lysande. Hon stod för två mål och borde kanske gjort ytterligare nåt. Melis styrka är naturligtvis hennes snabbhet och framför allt förmågan att ha full kontroll på vad hon gör även i hög hastighet. Till skillnad från t ex Hammarbys Sara Johansson, en annan snabb, men i mina ögon ganska medioker spelare.

Kul också att se Pavlina Scasna i LdB-tröjan. En aning övertänd kom hon in på planen i andra halvlek. Hon var bra, men kommer blir mycket bättre när hon får mer speltid.

Att Lotta Schelin inte var helt kurant märktes tydligt. Hon fick också utgå en bit in i andra halvlek. Hoppas hon är tillbaka snart.

*************************

Visst är det störigt att varken SVT eller TV4 får visa rörliga bilder från Premier League. Stillbilder känns ganska fattigt.

Apropå TV4 tyckte jag Patrick Ekwall hade en bra poäng i dag. Varför envisas men den jäkla OS-facklan? Jag förstår inte alls syftet. Undrar vad säkerhetspådraget kring löparna kostat?

************************

Till sist. Man har väl haft på känn ganska länge nu att historien om lilla Engla inte skulle sluta lyckligt. 42-åringen erkände i dag och det gör honom utan tvekan till Sveriges mest hatade man just nu. Den avsky och det förakt man känner för den människan går inte att beskriva med ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback