Tung helg för Lugi

Usch, usch, det har inte varit nån rolig helg för Lugis handbollslag. Förlust för damerna i går och för herrarna i dag.

För damerna innebär det att det är slutspelat för säsongen. Jag såg inte matchen mot Önnered, men det verkar trots förlusten som att man avslutade med huvudet högt. Våren har annars varit lite av en besvikelse tycker jag. Hösten var fantastiskt bra och kanske skapade det lite för höga förväntningar. Det är ju faktiskt inte så länge sen det här laget spelade i div 1. Säsongen som helhet har dock varit ytterligare ett steg framåt för Lugitjejerna och jag ser verkligen fram emot nästa i den nya arenan. Förhoppningsvis finns då några nya intressanta namn i truppen.

De nyförvärv man gjorde inför den nuvarande säsongen presenterades med buller och bång, men i ärlighetens namn är det bara Sanna Harris som lyckats. Maiken Mogensen orkade inte med pendlandet från Danmark och Line Mortensen och Marcela Siudowska var helt inte tillräckligt bra och valde därför att lämna Lugi mitt under säsongen.

Inte heller på herrsidan lyckades man med nyförvärven och det är väl en av anledningarna till att man nu är tvingade att vinna hemma mot Hallby på onsdag för att inte missa elitseriespel nästa säsong.

***************

Om Lugis herrar överraskat negativt, så har Guifs gjort det motsatta. Först när man mot alla experters tips tog sig till slutspel och sen när man pressade giganterna Hammarby till fem matcher i kvartsfinalen. Grymt av Guif och kul för Eskilstuna där handbollsintresset verkligen är stort. Över 2000 såg den fjärde kvartsfinalen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback