Veckan som gått

Lite om veckan som gått.

I veckan blev det klart att Daniela och Cristiane, båda brasilianska landslagsspelare, spelar för Linköpings FC fram till OS.

Det snackades länge om att Cristiane var på gång till LDB FC Malmö. Den övergången gick i stöpet och nu blir det alltså samba i Linköping istället.

Det är två fantastiska fotbollspelare, även om Cristiane inte är min personliga favorit. Återstår att se dock om Linköpings satsning håller. Som alla vet är ett antal stjärnor i truppen ingen garanti för ett bra fungerade lag, snarare tvärtom. Den som lever får se. Spännande ska det i alla fall bli!

**************

Lugi förlorade derbyt mot Eslöv i onsdags. Det är tydligt att bortaplan innebär fördel i de matcherna. Lugi ligger nu fyra i tabellen, på samma poäng som femman Heid. Det är viktigt att slå vakt om den fjärdeplatsen och få fördel av hemmaplan i kvartsfinalen.

***************

Skidskytte-VM har ju var varit ett enda elände med svenska ögon sett... Helena Jonsson är den som presterat bäst med en elfte och en femte plats. På sätt och vis var det skönt att se henne efter distansloppet, hur besviken hon var. Det inger hopp för framtiden.

***************

Efter Kallas framfart i Tour de Ski så går det inte att undvika att vi har höga förväntningar på henne. Tredjeplatsen igår kändes därmed ganska "normal"....

***************

Jag vet inte riktigt hur han bär sig åt, men brorsan har lyckats få biljetter till Sveriges alla gruppspelsmatcher i EM. Han var en av dem som fick biljetter även till VM i Tyskland....

Själv har jag biljetter till inne-SM i friidrott nästa helg. Inte riktigt lika tungt.

***************

Kul med bra spel av ett ungt och orutinerat Svenskt damlandslag i fotboll. Först seger mot England och sen mot ärkerivalen Norge i turneringen på Cypern. Mycket välkommet med den ökade konkurrensen.

***************

Sist men inte minst. Sörenstam vann sin säsongspremiär på LPGA-touren! En skön hälsning till Ochoa och Pettersen. Nu vet de att det är en annan Sörenstam de har att göra med 2008.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback