Mer HIF?

Det är lite roligt. När folk får veta att man ska jobba på en tidning så har de direkt åsikter om vad det ska skrivas om.

Mindre MFF, mer HIF tyckte en kund i dag.

För egen del hade det inte gjort nåt om det stod mindre om MFF i tidningarna här nere, men jag är knappast representativ för folket i regionen.

Något som ofta verkar glömmas bort är att tidningar är företag som precis som alla andra sådana vill gå med vinst. Det styr naturligtvis nyhetsvärderingen, det gäller att skriva om det som berör många i spridningsområdet.

Självklart har tidningarna också ett ansvar att skriva om annat än det mest uppenbara. Publicitet kan lätt skapa ett intresse.

Men, det är så lätt att bara se till sig själv och tycka att det skrivs alldeles för lite om ens fegen favoritsport eller favoritlag.

Hur skulle den tidningen se ut som kunde uppfylla allas önskningar?

**************************

I dag åkte Lugis handbollsdamer på sin fjärde raka förlusti elitserien. Man är nu nere på sjunde plats med två matcher kvar av grundserien. Med tanke på hur det återstående spelprogrammet ser ut tror jag också det blir den placering laget stannar på. Det skulle i så fall innebära att man med största sannolikhet får möta Skövde eller Sävehof i kvartsfinal.

Man ska aldrig, säga aldrig, men visst ser det riktigt svårt ut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback