Nära nu...

Hade gärna åkt österut i dag för att se Sandby krossa Veberöd med 5-1, men United-West Ham lockade lite mer.

United ledde med 1-0 efter tre minuter och 3-0 efter mindre än en halvtimme. Det blev aldrig direkt spännande, även om Nani helt tappade besinningen i slutet på första halvlek och skallade till sig ett rött kort.

Att West Ham inte kunde hota mer än de gjorde med en man mer på banan var näst intill pinsamt. Målet de gjorde var dock ur den högre skolan. Till och med lite snyggare än Tevez kanon.

Förlorar Chelsea mot Newcastle på måndag är det klart. Gör de inte det, vilket är det mest troliga, blir den sista omgången helt avgörande.

United möter då Wigan som i dag säkrade kontraktet genom att slå Mellbergs Aston Villa med 2-0. Chelsea möter Bolton som  i allra högsta grad fortfarande är inblandade i nedflyttningsstriden.

Hade varit gött att få komma till Champions League-finalen med ett ligaguld i ryggen.

Pappa tycker förresten att det är tråkigt med två engelska lag i final. Man kan tycka vad man vill om det, men det säger ju en hel del om Premier League. Liverpool var ju dessutom i semifinal.

För egen del struntar jag blankt i vilka länder finallagen kommer ifrån. Så länge det ena spelar i rött och vitt och kommer från Manchester vill säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback