Mer handboll

Det blev handboll igår också. Lugis damer mot Spårvägen.

400 i publiken kändes så klart lite fjuttigt när man kvällen innan sett Lugi-H43. Lyckligtvis fanns det andra saker att glädjas åt.

Som att Lugi tog sin första seger för säsongen, men kanske ännu mer att Fanny Lagerström visade hur bra hon kan vara.

Hon fick ordning på sitt grymma skytte och pangade in sex mål. Dessutom briljerade hon med några riktigt läckra framspelningar. Det fanns en glädje i hennes spel som var härlig att se och det syntes tydligt hur lättade både hon och lagkamraterna var över att det äntligen lossnade.

Självförtroendet som Fanny kan ta med sig från den här matchen kommer sannolikt att betyda jättemycket framöver.

Gissar att det kan vara skönt för Sabina Jacobsen också att se att det finns fler i laget som kan kliva fram och ta stort ansvar.

I "Sabbe", Fanny och Anna Roxå har Lugi en riktigt bra uppställning på nio meter. Problemet finns på kanterna... Ingen av de som spelar där just nu gör det särskilt bra. De få gånger de faktiskt tar lägena så misslyckas de betydligt fler gånger än de lyckas.

Jag vet inte om kapaciteten inte finns där eller om det är självförtroendet som saknas.

Tillbaka till det positiva. Till den här matchen hade man tagit bort platsbiljetterna. Man fick sätta sig precis var man ville. Mycket bra!

De lekande barnen i paus var också tillbaka. Mycket trevligare än pausunderhållningen i förra matchen. Ett av "lekande barnen" var Kim Ekdal Du Rietz. Han sköt på några småkillar som nästan slogs om att få försöka rädda skotten från Lugistjärnan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback