Bara 1-1

Vi spelade sista seriematchen i dag. Derby mot Hardeberga. En match som inte gällde någonting mer än äran.

Vi hade ett bra lag, men orkade inte mobilisera tillräckligt med kraft för att göra en godkänd insats.

Sen vi blev av med alla våra poäng i våras, har vi spelat med kniven på strupen i varenda match. Det har varit jobbigt, både fysiskt och psykiskt.

I dag betydde plöstligt slutresultatet ingenting för tabelläget. Det var redan innan matchen klart att vi skulle få kvala.

Man kan kanske tycka att det skulle vara motivation nog att möta grannbyn i ett derby, med det visade sig ganska snart att det inte var så.

Vi var bleka, men sett till spelövertag och målchanser borde vi ha vunnit ändå. Hardeberga tyckte nog däremot att 1-1 var ganska rättvist.

Nu blir det ett nervipirrande kval mot Löberöd och Wormo. Förhoppningsvis slipper vi då i alla fall sånt gnäll som det var på planen i dag.

Fotboll är en fysisk sport. Det ingår i spelet att man både ska kunna ge och kunna ta. Därför tycker jag det är riktigt pinsamt att vissa så fort det handlar om att ta, istället för att försöka stå på benen, sätter sig på ändan, slår ut med armarna och vädjar till domaren.

Usch. Det där gnällandet ekar fortfarande i öronen.

Kommentarer
Postat av: Helena

Klart fotboll är en fysisk sport. Själv upplevde jag inget av det du skriver, tyckte inte det var mer gnäll än under någon annan match. Själv har jag alltid haft svårt att stå på benen och det är inget man gör medvetet. Jag hade gärna varit starkare i kroppen och stått emot en "tackling". Skillnaden mellan oss och er är att många i ert lag är vana med betydligt mer närkamper. Många är fysiskt mycket starkare. Vi kommer från fyran, många i ert lag är vana spel i tvåan. Det ska skilja en hel del då!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback